Απρίλιος - Μάιος 2014, τα στελέχη μας εξορμούν

Όλη η παράταξη δίνει πλέον την προεκλογική μάχη. Με ήθος, επιχειρήματα, χωρίς φωνές και εντάσεις μιλά με τους  πολίτες, παρουσιάζει τις θέσεις της και ζητά τη στήριξή τους.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εκτός από τους συμπολίτες μας με τους οποίους βρίσκεται κάθε μέρα,  συναντά, μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Κύρτσο, τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσιο Πελεγρίνη και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Γιώργος Κύρτσος, προετοιμαζόμενος για τη μετάβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επισκέφθηκε την πόλη μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να συζητήσει με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο τη δυνατότητα να συνεισφέρει από τη νέα θέση του στην αντιμετώπισή τους. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρουσίασε το πλήρες σχέδιο της παράταξής μας για την ανάπτυξη του Δήμου Ζωγράφου και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Κύρτσου, ιδιαίτερα στο τμήμα της χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Ο Γιώργος Κύρτσος, εντυπωσιασμένος από την πληρότητα και το ρεαλισμό του σχεδίου, δεσμεύθηκε να αποτελεί «πρεσβευτή» του Δήμου μας στις Βρυξέλες και να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στην υλοποίησή του.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρύτανη κ. Πελεγρίνη έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τους άξονες της συνεργασίες και διαπιστώθηκε η διάθεση να προχωρήσει η συνεργασία προς όφελος και του πανεπιστημιακού ιδρύματος και του Δήμου μας. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρουσίασε , με την ευκαιρία, το πλήρες σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα τμήματά του τα οποία αφορούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ο κ. Πελεγρίνης, εκτός από τα θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί και παρουσιασθεί προσέφερε και ένα ακόμη, τη δυνατότητα το προσωπικό των πανεπιστημιακών κλινικών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου, να υποστηρίξει αφιλοκερδώς δημοτικές υπηρεσίες υγείας για τους δημότες του Ζωγράφου.

Ο κ. Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον Πρύτανη και δεσμεύθηκε για την υλοποίηση των συζητηθέντων αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του, εξέφρασε δε την απορία του για το γεγονός ότι τα πανεπιστημιακά ιδρύματα που φιλοξενούνται στο Δήμο μας δεν είναι, με πρωτοβουλία και ευθύνη του Δήμου, οι κύριοι συνομιλητές και συνεργάτες του.