Ιανουάριος 2014, ξεκινάμε για τις εκλογές

… στην κατάμεστη από δημότες αίθουσα, αλλά και έξω από αυτή, του πνευματικού κέντρου του Δήμου, στην οδό Ανακρέοντος, χθες, 20 Ιανουαρίου, ξεκίνησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η δημοτική κίνησή του, Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ, την πορεία προς τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Στην εκδήλωση, που περιελάμβανε ομιλίες και την παραδοσιακή κοπή πίτας, βρέθηκε πλήθος πολιτών, ανάμεσα τους οποίους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, πολλά μέλη Διοικητικών Συμβουλίων σωματείων του Δήμου μας, εκπρόσωποι φορέων, πρώην και νυν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών παρατάξεων, συνεργάτες και στελέχη της δημοτικής κίνησης Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία των ιερέων και συνεχίσθηκε με σύντομη ομιλία του υποψ. Δημάρχου Ζωγράφου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πόλη μας αξίζει καλύτερη μοίρα, για τη δε σημερινή κατάστασή της υπάρχουν πολλοί υπεύθυνοι. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «…δεν αναφέρομαι μόνο στον απερχόμενο Δήμαρχο και τους άμεσους συνεργάτες του. Σε αυτούς να προσθέσετε και τους συνοδοιπόρους τους στη διοίκηση του Δήμου από άλλες δημοτικές παρατάξεις και εκτός Δήμου. Που είναι εξίσου υπεύθυνοι για την εικόνα της πόλης μας.»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κάλεσε τους ενεργούς πολίτες της πόλης να παραμερίσουν τα λίγα που τους χωρίζουν και ενωμένοι να δώσουν τη μάχη για μια καλύτερη πόλη. «Χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές του χθες. Τώρα πια, μόνο μια διαχωριστική γραμμή υπάρχει. Ανάμεσα στο χθες της κρίσης και το αύριο της ελπίδας. Ανάμεσα στις ξεπερασμένες αντιλήψεις και τις σύγχρονες δυνατότητες. Ανάμεσα στους φθαρμένους διαχειριστές που μας οδήγησαν ως εδώ και όλους εμάς ,τους ενεργούς πολίτες, που γυρίζουμε σελίδα. Γιατί δεν θέλουμε ένα Δήμο διαχειριστή της παρακμής. Θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο και οργανωμένο μοχλό ανάπτυξης.»

Απηύθυνε, επίσης, ενωτική πρόσκληση σε όλους, με κοινή βάση την αγάπη για τον τόπο μας, καθώς στη δύσκολη μάχη που έρχεται «…κανείς δεν περισσεύει. Κανείς δεν είναι λιγότερο απαραίτητος από τους άλλους. Στη μάχη αυτή πάμε όλοι μαζί. Κι όσοι είμαστε σήμερα εδώ, κι όσοι ήθελαν να είναι αλλά δεν μπόρεσαν. Αφήνουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και προχωράμε με κοινό στοιχείο την αγάπη μας γι’ αυτό τον τόπο. Μαζί και με όσους έχουν άλλη αντίληψη για το πως θα τον υπηρετήσουν. Τους θέλουμε όλους κοντά μας. Και στον αγώνα και στη νίκη και στην αναμόρφωση της πόλης μετά τη νίκη.»