Μάρτιος 2014, και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση

Και η παράταξη διευρύνεται με ικανούς ανθρώπους και χωρίες περιχαρακώσεις και φοβίες. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δηλώνει: «Η συνεργασία με την «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση Ζωγράφου» και τον Χαράλαμπο Κρανιώτη δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο για τη δημιουργία, όχι απλά του πλειοψηφικού ρεύματος για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, αλλά της ενότητας που απαιτείται για να μπορέσουμε να βγάλουμε την πόλη μας από την παρακμή στην οποία την καταδίκασαν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και οι συνοδοιπόροι της.

Αποδείξαμε με έργα ότι οι θεμιτές φιλοδοξίες και οι προσωπικές πορείες σταματούν εκεί που αρχίζει το συμφέρον των πολιτών του Ζωγράφου, που αποτελεί τον μόνο οδηγό  για όσους συμμετέχουμε στις προσεχείς εκλογές.

Δείξαμε με πράξεις ότι εννοούμε την πρόσκλησή μας για συνεργασία, καθώς η ενότητα στην πόλη, ο συνδυασμός των δυνάμεών μας και οι ευρύτερες συνεργασίες, αποτελούν το μόνο δρόμο για να ξεπεράσουμε την κρίση που μαστίζει τη χώρα και την πόλη μας.

Η δυναμική της νίκης που κάθε μέρα αυξάνει για την παράταξή μας όχι μόνο δεν με εμποδίζει να επαναλάβω την ίδια πρόσκληση προς όλες τις δημοτικές δυνάμεις, αντιθέτως ενισχύει την πεποίθησή μου για την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας, καθώς έρχεται όλο και πιο κοντά το δύσκολο έργο της διοίκησης και της αναμόρφωσής της πόλης μας. Σε αυτή τη μάχη, για την επάνοδο της πόλης μας σε πορεία ανάπτυξης δεν περισσεύει κανείς και δεν χωρούν προσχηματικές «διαφωνίες» από κανέναν μας.»

(Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον Μπάμπη Κρανιώτη και τον αείμνηστο φίλο, Σεραφείμ Δεδούση)