Αρθρο Παναγιωτη Αγγελοπουλου: να μαστε παλι εδω

Φίλες, φίλοι, Συμπολίτες,

Κρατάτε, μια ακόμη φορά, το έντυπο της παράταξής μας στα χέρια σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε και θα βρίσκετε τακτικά τα νέα, τις απόψεις και τις σκέψεις μας για την ζωή στην πόλη μας.

Στόχος μας δεν είναι οι εκλογές. Ούτως ή άλλως αργούν. Όπως, όμως, απαντούσα και στις περιοδείες μας στην πόλη, που πολλοί συμπολίτες μας απορούσαν και ρωτούσαν «αν έχουμε εκλογές», όχι δεν έχουμε, αλλά εμείς, η παράταξή μας «Ζωγράφου Μπροστά» δεν δημιουργήθηκε για να «κλέψει» κάποιες ψήφους στις εκλογές, αλλά για να έχει συνεχή παρουσία, να αναδεικνύει τα προβλήματα της πόλης μας, να προτείνει λύσεις και κυρίως να είναι δίπλα σας όταν «δεν έχουμε εκλογές», γιατί τότε εσείς και η πόλη μας έχετε περισσότερη ανάγκη.

Στις εκλογές περνάνε όλοι και σας «βλέπουν» για ένα ή δύο μήνες και τους βλέπετε κι εσείς. Για να τους ξαναδείτε …στις επόμενες εκλογές. Σας είχαμε πει ότι εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Και είδατε, όσες φορές βρεθήκαμε στις συνεχείς περιοδείες μας στην πόλη, ότι το τηρήσαμε. Μας βλέπετε συνεχώς, είμαστε εκεί και σας ακούμε για να βρούμε λύσεις συνέχεια, αμέσως μετά τις προηγούμενες εκλογές και πολύ πριν από τις επόμενες.

Γιατί είμαστε πολίτες, όχι πολιτικοί. Και στεκόμαστε μαζί απέναντι σε όσους νομίζουν ότι θα μας κοροϊδέψουν για να αρπάξουν την ψήφο μας. Μαζί τους, θα τα πούμε στις εκλογές. Όταν θα μας ξαναθυμηθούν. Γιατί εμείς …θυμόμαστε και τώρα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *