Η βίλα, η δημοκρατία και η Τίνα

Επί χρόνια οι ψευτοδημοκράτες της κυβερνώσας αριστεράς κατακεραύνωναν την παράταξή μας κάθε φορά που ζητούσαμε, λέγαμε και υποστηρίζαμε το αυτονόητο. Ότι η δημοτική περιουσία υπάρχει και πρέπει να αξιοποιείται προς όφελος όλων των δημοτών. Επίσης, ότι δεν μπορεί τα κακομαθημένα αυταρχικά γκρουπούσκουλκα στο όνομα της (ιδιοτελούς) … «κατ’ απονομήν αυτοδιαχείρισης» να υφαρπάζουν την κοινή περιουσία των δημοτών και να τη μετατρέπουν σε ιδιωτικό κτήμα.

Κάθε φορά που λέγαμε ότι η βίλα πρέπει να αποδοθεί στους δημότες βρίσκαμε την …Τίνα και τους εκλογικά αναγκαίους συνοδοιπόρους της απέναντί μας, να μας κατηγορούν για αντιδημοκρατικές απόψεις. Γιατί στα μάτια τους δημο-κρατία είναι η ολιγο-κρατία της μειοψηφίας που εκπροσωπούν και πιστεύει πως στο όνομα των ιδεολογημάτων τους δικαιούνται να καταστρέφουν και να αρπάζουν.

Μέχρι που άλλαξαν οι εκλογικές ανάγκες της Τίνας και πέρασε απέναντι. Στην άποψή μας, την …αντιδημοκρατική. Κι έτσι η βίλα «απελευθερώθηκε» με τα ΜΑΤ από τους αυτοδιαχειριζόμενους συνοδοιπόρους της. Γιατί η απερχόμενη Δήμαρχός μας, Τίνα Καφατσάκη, μπορεί να μην προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης μας, αλλά τις «κωλοτούμπες» του Αλέξη τις παρακολουθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια.

Η χαρά μας που, έστω και καθυστερημένα, υιοθετούν τις …αντιδημοκρατικές απόψεις μας, θα ήταν, βέβαια, ακόμη μεγαλύτερη αν δεν υπήρχε η υποσημείωση του λογαριασμού. Τον οποίο πληρώνουμε όλοι μας. Κι έτσι στη βίλα, μέχρι να αλλάξει άποψη η απερχόμενη Δήμαρχός μας, μας έβγαλε ένα λογαριασμό – κατ’ αρχήν – πάνω από 150.000 ευρώ. Που θα πληρώσουμε ΟΛΟΙ με τα δημοτικά μας τέλη και τους φόρους.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *