Πρασινιζουμε το Υμηττο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την 5η Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία δενδροφύτευση στον Υμηττό από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, την ΔΗΜ.ΤΟ. Βύρωνα και πλήθος εθελοντών.

Στην εκδήλωση δενδροφύτευσης παρευρέθηκαν επίσης ο κ.κ. Κωστή Χατζηδάκης, Βουλευτής Β´ Αθηνών & Αντιπρόεδρος ΝΔ, ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ν. Ηρακλείου & Γραμματέας Πολιτικής επιτροπής ΝΔ, η κα Νίκη Κεραμέως, βουλευτής επικρατείας και τομεάρχης παιδείας, ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης Γραμματέας Οργανωτικού, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Γεώργιο Βλάχο, ο κ. Χάρης Πανόπουλος, τομεάρχης Β2, ο πρώην Δήμαρχος Βυρωνα & πρ. Πρόεδρος ΣΠΑΥ, καθώς επίσης και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου.

Η παράταξή μας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Αντιπρόδερο Σ.Π.ΑΥ., όπως κάθε χρόνο με βαθιά περιβαλλοντική συνείδηση συμμετείχε στη δενδροφύτευση στον Υμηττό, καθώς η προστασία του περβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα μας και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως.
Αντιθέτως, η Τίνα Καφατσάκη αντί να φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης μας και την αποκομιδή των σκουπιδιών που επιβαρύνουν τόσο την υγεία μας, όσο και το περιβάλλον συζητούσε για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή θέτοντας τρίμηνο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου.

Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο, ακόμα περιμένουμε να κατατεθεί το σχέδιο νόμου το οποίο θα αναπληρώνει το Διάταγμα για την προστασία του Υμηττού, επομένως, καλό θα ήταν η κα. Καφατσάκη να ασχολείται και με τα απλά-καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, όπως η καθαριότητα και οι πεζοδρομίσεις και να σταματήσει να δίνει ακόμα πιο μεγαλεπήβολες υποσχέσεις όσο πλησιάζουμε στις εκλογές του 2019.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *