Μπαμπης Κρανιωτης: Ανοιχτη επιστολη προς τους δημοτες

Φίλες και φίλοι Συνδημότες,

Ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» κοιτάζοντας τον καθένα στα μάτια με ειλικρίνεια, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των καιρών, συνειδητοποιώντας την ευθύνη και τιμώντας τη δέσμευση απέναντί σας, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς:

  • Σήμερα, που η χώρα αγωνίζεται να ξεπεράσει την οικονομιμκή κρίση, η παράταξή μας ως ακομμάτιστη και όλοι εμείς λέμε όχι στα «χρίσματα» και στις εξαρτήσεις από όπου αυτές συνεπάγονται. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ακηδεμόνευτη δημοτική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετούμε αδιαλείπως με συνέπεια και αγάπη.
  • Ο Δήμος μας, Δήμος φιλελεύθερων πολιτών , μπορεί και πρέπει να γυρίσει σελίδα. Πέρασε η εποχή της προσωποπαγούς δημοτικής αρχής με την υποτονική συμμετοχή των Δημοτών.
  • Έφτασε η ώρα να δοκιμαστούν αξιόλογα άτομα με νέες ιδέες και εμπειρία, καθώς τα παλαιά ήδη έδωσαν δείγματα γραφής και απέτυχαν, παρόλο που επαγγέλονται μελλοντικές επιτυχίες, όμως αναμασούν τα τετριμμένα.
  • Κάνοντας λοιπόν την υπέρβαση, ας περάσουμε από το «εγώ» στο «εμείς»- γιατί κανείς κατά τον Μακρυγιάννη δεν πρέπει να λέει «εγώ», τη στιγμή που συλλογικά οι Συνδημότες μας σηκώνουν το βάρος της κρίσης, της ανεργίας, της κατάρρευσης των ονείρων και της διάψευσης των ελπίδων.

Προσωπικά ως ενεργός Φαρμακοποιός στο Δήμο Ζωγράφου για περισσότερα από 40 χρόνια, έχω το πλεονέκτημα να έρχομαι καθημερινά σε άμεσα επαφή με τους Δημότες και τα προβλήματά τους, οι οποίοι ξέρουν κάθε μέρα πού θα με βρουν και ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με εμπειρία και ευαισθησία, αγωνίζομαι παρά τις αντιδράσεις, για να δοθούν λύσεις, θέλοντας τους Δημότες στο πλευρό μας!

Μπάμπης Κρανιώτης

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *