Παναγιώτης Αγγελόπουλος

GALLERY

bio

Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτες,

Ζω με την οικογένειά μου στην πόλη μας και φιλοδοξώ, μαζί σας, να κάνουμε τη ζωή μας σε αυτή καλύτερη.

Ασκώ το επάγγελμα του οικονομικού συμβούλου επιχειρήσεων. Εργάζομαι από μικρή ηλικία, παράλληλα με τις σπουδές μου και δεν έχω απασχοληθεί ποτέ σε έμμισθη θέση του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι γονείς μου κατάγονται από τη Μεσσηνία και την Αρκαδία, ενώ εγώ γεννήθηκα στον Πειραιά το 1971. Είμαι παντρεμένος με τη ζωγραφιώτισα Βίκυ Σταμούλη και ζούμε στην πόλη μας με τα  2 παιδιά μας, τον Θοδωρή και τη Μαριλένα.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία εθελοντικά, πριν τις σπουδές μου, στις δυνάμεις καταδρομών στο ΚΕΑΠ Ρεντίνας και στην Ε΄ΜΚ Δράμας. Μετά τη θητεία μου, σπούδασα οικονομικά στο La Verne University, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έκανα 2 μεταπτυχιακά και είμαι  Διδάκτωρ Οικονομικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα 23 μου εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος, από το1999 έως το 2006 διετέλεσα αντιδήμαρχος Πειραιά και στη συνέχεια πολιτεύθηκα με τη Νέα Δημοκρατία, το 2012, στη Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, περιοχή όπου ζω και ασκώ σημαντικό μέρος των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων.

Έχω διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ).

Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτες,

Έφτασε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.  Η πόλη μας έχει ανάγκη το νέο, το καινούργιο, ανθρώπους που δεν ευθύνονται για τη σημερινή κατάστασή της. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Με τον Δήμο ασπίδα για όλους τους πολίτες απέναντι στην κρίση. Σε αυτό τον αγώνα σας καλώ,

για την πόλη που θέλουμε,

για την πόλη που αξίζουμε,

για την πόλη που μπορούμε,

 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Υποψ. Δήμαρχος Ζωγράφου